CatalanCASpanishESEnglish (UK)

Circuit de Sol·licituds

Circuit de sollicitud en PowerPoint

Per sol·licitar dades al SIDIAP cal seguir els següents passos:

  1. Enviar formulari sol·licitud per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , segons Model de Sol·licitud normalitzat (descarregar model) i adjuntar el protocol de l'estudi. Es recomana consultar la guia d'ajuda Contingut d'un Protocol de Recerca, que podeu descarregar aquí. El Comitè Científic es reunirà un cop al mes durant la primera setmana i el termini per rebre sol·licituds és el dia 15 del mes anterior.
  2. Si aquesta avaluació és Positiva: s'enviarà el protocol al CEIC per a la seva avaluació. Si és Negativa: si es demanen aclariments, l'IP haurà de tornar a presentar el projecte marcant clarament les modificacions realitzades i es tornarà a avaluar.
  3. Un cop tinguem l’avaluació positiva del CEIC es donarà l’aprovació definitiva al projecte.

 

Un cop aprovat el projecte

  1. Se li comunicarà a l'IP la resolució definitiva i se li enviarà el Document de Bones Pràctiques, el qual haurà de retornar signat. Si s'hagués de signar un conveni de col·laboració amb una entitat externa, caldria tancar-lo abans de seguir amb les següents fases.
  2. Es concertarà una reunió inicial entre l'IP o equip investigador i els tècnics de producció de SIDIAP per a resoldre dubtes i començar la operativització del protocol i extracció de dades.

Modificacions de protocol

Si un cop iniciat el projecte, calgués fer canvis en el protocol (canvis en la metodologia, els objectius, anàlisis, etc.) caldrà notificar-ho al CC SIDIAP d'acord amb el Model de Modificacions (descarregar model). En alguns casos, aquesta modificació pot suposar una revisió del pressupost.

Per qualsevol dubte, contactar amb Anna Moleras Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Tel: 93 482 46 94.

 

 


Copyright 2014 SIDIAP - Tots els drets són reservats.

SIDIAP

Legal